Ateliere de dezvoltare personala pentru adolescenti!


Ai intre 13 și 17 ani, vrei sa participi la ateliere care sa iti dezvolte o serie de competente precum: comunicare și public speaking, lucru in echipa, managementul conflictului, managementul timpului, gestionarea emotiilor, dar nu numai? Hai la noi! 


Incepand cu saptamana 13-19 iulie, Asociatia Fluens va desfașura o serie de ateliere de dezvoltare personala, in cadrul carora veti avea ocazia sa experimentati  prin joc diverse tehnici menite sa va sporeasca increderea in fortele proprii, sa va puna in lumina o serie de calitati și sa va dezvolte abilitatile și competentele personale.
Grupele vor fi formate din maxim 15 adolescenti/tineri, programul urmand a fi comunicat ulterior doar celor selectati. 

Tinerii interesati sa participe la ateliere sunt rugati sa completeze formularul de inscriere disponibil aici.

Inscrierile se vor incheia in data de 10 iulie, iar rezultatele vor fi comunicate atat pe pagina de Facebook a Asociatiei, cat și prin e-mail persoanelor selectate.

Donatie simbolica: 20 RON/atelier

Pana in data de 14 septembrie 2015 vor fi organizate 10 ateliere, iar sumele incasate vor fi orientate spre organizarea unor activitati și ateliere pentru copiii din centrele de plasament din sectorul 1, beneficiari ai proiectului “Un viitor mai sigur- Pregatire pentru viata independenta pentru copii și tinerii din centrele rezidentiale”.
Criterii de selectie:
  •           Varsta: 13-17 ani;
  •           Au rezultate școlare bune;
  •           Sunt suficient de motivati sa ia parte la ateliere.
Prezenta este obligatorie pe toata perioada de desfașurare a programului. La finele atelierelor toti participantii vor primi diplome care atesta dezvoltarea unor competente și abilitati.

Daca aveti intrebari, va rugam sa trimiteti un email pe adresa contact@asociatiafluens.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.