„Ai prea multe haine? Doneaza-le”

 



Pe data de 22 Iunie Asociatia Fluens in colaborare cu un grup de tineri voluntari si cu portalul imparte.ro a organizat  evenimentul "Ai prea multe haine? Doneaza-le!".
 Sute de kilograme de haine au fost colectate in folosul copiilor din centre de plasament, familiilor sarace, batranilor institutionalizati si chiar persoanelor fara adapost. Oameni generosi au venit special, in ziua lor de odihna, in parcul Eroilor, incarcati cu pachete de haine, jucarii si alte obiecte utile. Alti oameni minunati au fost alaturi de noi la transportul si sortarea hainelor, la pregatirea de pachete si la distribuirea acestora catre centrele de plasament si catre familii. Majoritatea hanielor au mers catre Centrele Sfantul Nicolae, Sfantul Iosif, Robin Hood, Complexul de Servicii Sociale Sf. Spiridon si Harap alb. De asemenea am donat haine catre numeroase familii foarte sarace, mai ales din cadrul proiectului "Retea de suport pentru mame singure", dar si unor familii din comunitatea Imparte.ro. O parte dintre haine au mers catre Fundatia Parada si Asociatia Sansa Ta pentru a fi distribuite catre persoanele fara adapost.


Mai multe detalii despre eveniment pe http://www.imparte.ro/Stiri-si-evenimente-caritabile/Evenimentul-Ai-prea-multe-haine-Doneaza-le-un-succes-care-a-imbracat-in-bucurie-sufletele-copiilor-abandonati-3906.html
precum si pe pagina de facebook a Asociatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.