Amintiri pentru viitor- Trimite un copil din centrele de plasament in tabara de vara!

Dragi prieteni,
 
Tocmai am lansat campania Amintiri pentru viitor- Trimite un copil din centrele de plasament cu care lucram in tabara si avem nevoie de ajutorul vostru.

Anul acesta ne-am propus sa ii rasplatim pe 35 dintre copii cu care lucram in proiectele Asociatiei Fluens cu o saptamana de activitati distractive si de dezvoltare personala, la Bisoca, in judetul Buzau. Fiecare dintre ei merita aceasta oportunitate si dorim sa le oferim ocazia sa invete mai multe despre ei, sa socializeze si sa fie implicati in activitati care sa le ofere o alta perspectiva fata de cea pe care o intalnesc zilnic in centrele sociale.

Pentru a reusi acest lucru, avem nevoie sa strangem 4500 Ron pentru a acoperi costurile e transport si mesele pentru intreaga perioada. Astfel, pentru a asigura costurile de tabara pentru 1 copil avem nevoie de 100 Ron.

Doriti sa va alaturati initiativei noastre si sa oferiti in dar amintiri dragi pentru copii din centre?

Puteti sprijini campania Fluens prin intermediul unei donatii in valoare de 100 de Ron in contul RO57BRDE410SV28449744100- BRD Sucursala Bratianu.

Pentru fiecare dintre cei care se alatura campaniei, am pregatit cate un mic dar de multumire pentru gestul darnic.

Suntem la un telefon/email distanta si va raspundem cu drag la orice intrebari aveti: 073435445/ contact@asociatiafluens.ro

Doar impreuna putem da directie binelui!

Va multumim,
Echipa Fluens

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.