CUM POTI AJUTA


 DONEAZA 2% PENTRU COPIII DIN CENTRE DE PLASAMENT SI BATRANII SINGURI DIN CAMINE

FII VOLUNTAR IN PROIECTELE NOASTRE! 

Asociatia Fluens s-a dezvoltat pe baza implicarii voluntare a unor persoane care inteleg ca timpul este cu atat mai valoros cu cat este daruit altora. Toate proiectele noastre functioneaza cu suportul voluntarilor.
In plus iti oferim si cadrul in care sa-ti dezvolti propriile idei, sa dai viata propriilor proiecte. Daca iti doresti sa faci bine, dar nu ai cadrul in care sa pornesti actiuni sustinute si structurate, te asteptam alaturi de noi. Asociatia Fluens poate sa devina si organizatia ta, precum si a celor pe care tu ii poti aduce la noi.


SUSTINE UN PROIECT!

Poti sprijini financiar  oricare dintre proiectele noastre, iar suportul tau poate fi punctul de start pentru demararea unei noi initiative. Suportul material este de asemenea binevenit, fie ca este vorba de alimente, jucarii, haine, produse igienico- sanitare, fie ca ne ajutati cu dotari si echipamente sau cu punerea la dispozitie a unui spatiu pentru desfasurarea de programe si activitati.


PROPUNE UN PROIECT!

Asociatia Fluens iti pune la dispozitie cadrul legal pentru a initia proiectele la care visezi. Alatura-ti initiativele cu ale noastre si impreuna putem cladi binele.

PROMOVEAZA-NE!

Suntem la inceput de drum asa ca promovarea este importanta pentru noi. Ne poti ajuta sa devenim mai cunoscuti, vorbind despre noi in cercul de cunoscuti, propunandu-le sa se implice in proiectele noastre, sustinandu-ne pe facebook sau pe diferite site-uri la care aveti acces. Sau ne puteti sprijini sa creem materiale de promovare, de la web pana la rapoarte si platforme. Scrie articole despre noi sau faciliteaza-ne legatura cu mass-media.DONEAZA!

Pentru cei a caror viata dorim s-o schimbam, ajutorul material este adesea esential. Promovam responsabilitatea si independenta financiara a celor pe care ii ajutam, dar intelegem ca sunt destule cazuri in care suportul primar si de urgenta sunt absolut necesare. Copii bolnavi, care au nevoie de analize si medicamente, batrani cu pensii de mizerie, care nu mai pot munci, persoane cu handicap grav, familii prea numeroase pentru ca salariile sa acopere nevoile, oameni care traiesc in strada, toti acestia trebuie sprijiniti in primul rand cu bani si produse materiale. De aceea avem intotdeauna nevoie de ajutorul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.