CONTACT


Bine te-am gasit! 

Daca ai intrebari, doresti detalii despre proiectele noastre, vrei sa te alaturi echipei in calitate de voluntar sau ai nevoie de orice alta informatie despre noi, da-ne de veste pe adresa de email contact@asociatiafluens.

Echipa Fluens

Adresa: Strada Lucacesti nr. 4 sector 1, BucurestiTelefon: 0721349689/0734354454


 
Web: www.asociatiafluens.ro

 Contul: RO57BRDE410SV28449744100- BRD Sucursala Bratianu3 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Familia Tudorache, o familie incercata de soarta din Bucuresti, sect 1. O familie cu 2 copii (fetita de 8 ani si baietel de 2 ani) , ei au nevoie mare de hainute de iarna pe langa hainute au mare nevoie de lemne de foc (ei detin un godin vechi), poate sa fie la pret mic sau /si mobila dezafectata care nu mai e utila . Doar tatal lucreaza , iar cu salariul tatalui si cu bursa fetitei nu fac fata cheltuielilor. Fetita este premianta dar din pacate nu are hainute de strada.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sambata, 20 Decembrie 2014, in jurul orei 9 dimineata, casa familiei Nicolae din Satul Vitanesti, Comuna Sarbii-Magura, judetul Olt, a fost cuprinsa de flacari. Nu era terminata, abia o cumparasera de 1 an si ca orice famile tanara care isi doreste propriul camin, muceau sa finalizeze lucrarile pentru a-si implini visul.

  La ora 11:40 au facut al doillea apel la numarul de urgenta. Din pacate, timpul in care s-a intervenit a fost in defavoarea lor, locuinta fiind mistuita de flacari in totalitate.

  Nu au reusit sa recupereze absolut nimic, ramanand doar cu hainele de pe ei. Doi adulti si 3 copii frumosi de 4 luni, 3 ani si 6 ani.

  "Nu mai avem nimic, a ars totul... hainele, mobila, jucariile copiilor. Am ramas doar cu hainele de pe noi. Nu am reusit sa obtinem o locuita provizorie de la autoritati, ne vom muta la un vecin binevoitor, la 1 Km distanta. Nu mai avem nimic, nimic..." ne spune Denisa Nicolae, mama copiilor, cu lacrimi in ochi pe care doar le putem intrezari printre cuvintele scrise precipitat in mail-ul prin care i-am cerut acceptul pentru mediatizarea cazului.

  Acum, in ajunul sarbatorilor, cand toti ne bucuram de cadouri, voie buna, lumina si liniste in suflete, familia Nicolae are nevoie de ajutorul Oamenilor mai mult decat oricand.

  Haideti sa fim Oameni, haideti sa-ai ajutam fiecare cu ce putem, haideti sa fim Mos Craciun pentru cei 3 copilasi!

  Au urgenta nevoie de haine, hrana, jucarii, banuti. Avem nevoie de o masina cu sofer care sa ne duca la fata locului O casa arsa, o familie cu 3 copii pe drumuriin urmatoarele zile. Avem haine insa sunt prea multe si nesortate si nu pot fi trimise prin FAN Courier. Putem sa trimitem insa colete cu alimente, dar avand in vedere perioada sarbatorilor, este posibil sa nu ajunga la timp

  De asemenea, donatii in bani se pot face in contul RO80BTRLRONCRT0264475701 deschis la Banca Transilvania pe numele Denisa Florina Nicolae.

  Numerele de telefon de contact sunt 0787822315, 0736710701

  Adresa unde vor locui provizoriu si unde se pot trimite ajutoare: Comuna Sirbii-Magura, Sat Vitanestii-Mari, Str.Vitanestii-Mari, Nr. 27, jud.Olt, cod postal 237302, pe numele Denisa Florina Nicolae.

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.