"PRIETENI DE PASTI" - O CAMPANIE IN SPRIJINUL COPIILOR SI BATRANILOR DEFAVORIZATI

Asociatia Fluens desfasoara in perioada 1- 25 aprilie campania "Prieteni de Pasti", destinata colectarii de produse pentru Centrele DGASPC sector 4, cu care defasuram in parteneriat o serie de proiecte si activitati.
Pentru ca se apropie sarbatorile, nu putem sa nu ne gandim la cei peste 200 de copii din Centrele de zi si de plasament ale DGASPC sector 4 pentru care ne-am propus sa luptam (Adapostul de zi si de noapte pentru copiii strazii, Centrul Sfantul Vasile, Centrul Casa Speranta, Centrul Robin Hood, Centrul Harap Alb) si la cei 90 de batrani singuri din Centrul de asistenta si ingrijire pentru varstnici. Invitam pe toti cei care pot si vor sa se alature campaniei noastre "Prieteni de Pasti" sa faca un dar pentru copiii tuturor si pentru cei care ne-ar putea fi parinti. O contributie mica, un pachet de dulciuri, un cozonac, o hainuta, o jucarie, din toate acestea laolalta vom putea pregati cadouri pentru 300 de copii si batrani defavorizati. Campania se va desfasrua pana la data de 25 aprilie. Studentii de la Facultatea de Psihologie sunt deja alaturi de noi.
Sa nu uitam ca o sarbatoare adevarata este cea in care daruiesti, iar darul cel mai de pret este cel pe care-l faci cuiva in nevoie.
Pentru informatii suplimentare puteti contacta coordonatorul campaniei la tel. 0730003845 sau ne puteti scrie pe e-mailul asociatiei Fluens (
asociatia.fluens@yahoo.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.