Grupuri de dezvoltare personala pentru adolescenti din centre de plasament

 
In cadrul proiectului "Un viitor mai sigur pentru tinerii din centrele de plasament" implementat de Asociatia Fluens in parteneriat cu DGASPC sector 1 organizam bilunar grupuri de dezvoltare pentru adolescenti si tineri din centre de plasament, care urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie a copilului.
 




In cadrul proiectului "Un viitor mai sigur pentru tinerii din centrele de plasament" implementat de Asociatia Fluens in parteneriat cu DGASPC sector 1 organizam bilunar grupuri de dezvoltare pentru adolescenti si tineri din centre de plasament, care urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie a copilului. Grupurile vizeaza cresterea gradului de adaptabilitate privind piata fortei de munca, cresterea sanselor de insertie, dezvoltarea valentelor personale utile, exprimarea si utilizarea  potentialului personal si resuselor pe care tinerii le detin.



Grupurile se organizeaza atat in cadrul centrului de plasament cat si la sediul Asociatiei Fluens. Unele grupuri se organizeaza in maniera mai putin formala, pentru a facilita exprimarea adolescentilor si a asigura o mai buna comunicare cu ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.