Dezvoltare personala si autocunoastere prin metode psihodramatice



Grupurile de dezvoltare personala ce folosesc metodele psihodramei permit participantilor sa isi regaseasca spontaneitatea si creativitatea personala, sa unifice partea reflexiva cu cea traitoare (eul actor cu eul observator) astfel incat sa aiba o perspectiva diferita asupra experientelor de viata si asupra relatiilor cu ceilalti. 

Credit foto Joshua Earle

Acest mod de a lucra cu sinele in interiorul unui grup valorifica punerea in actiune a experientelor personale, concretizarea pe o scena a gandurilor, viselor si emotiilor si modificarea scenariilor interioare si a rolurilor pe care le jucam in relatiile cu ceilalti. 

Jacob L. Moreno a fost inspirat pentru a crea Psihodrama la începutul anilor 1900 în Viena , pe cand privea cum se jucau copiii si cum gaseau rezolvari la dificultatile lor prin joc, din diferite roluri.

Temele celor patru grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere sunt urmatoarele:

1.      Intalniri: creativitate si spontaneitate in relatii (15 iulie 2015)
2.      Feminitate si relatii de cuplu (22 iulie 2015)
3.      Imagine de sine si resurse interioare (29 iulie 2015)
4.      Invata sa spui nu! (5 august 2015)

Grupurile tematice de dezvoltare personala se adreseaza: oricaror persoane dornice de dezvoltarea personala, de a-si imbunatati anumite competente interpersonale si profesionale,  de a afla lucruri noi despre ele insele, deschise catre autocunoastere si curioase in legatura cu metoda psihodramatica.

Numar de participanti: maxim 12, minim 6 persoane.
Tinuta: se recomanda una lejera.
Durata: 2 ore – 18.30 – 20.30 (miercuri). 
Cost: 40 lei/un grup (2 ore)

Locatie: Strada Lucacesti nr. 4, sector 6, Bucuresti

Coordonatori work-shop-uri: Cristina Iuresi, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Specializari si cursuri in Psihodrama, Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana.  Otilia Geavlete, psiho-pedagog, curs de Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana.
Contact pentru inscrieri:  transmiteti, va rog, email cu subiectul “Inscriere grup dezvoltare personala” la training@asociatiafluens.ro si mentionati urmatoarele informarii: Nume, prenume, date de contact (telefon) si optiunile de participare.
Telefon: 0721349689, Cristina Iuresi; 0734354454, Otilia Geavlete   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.